Word SEH-verpleegkundige in het grootste Traumacentrum van Zuid-Nederland

Grootste traumacentrum van Zuid-Nederland

Werken op het hoogste niveau

Maximale uit je loopbaan halen

Ben jij een ervaren SEH-verpleegkundige en wil je je verder ontwikkelen in een nieuwe omgeving? Lees verder en ontdek hoe het is om te werken op een SEH van het hoogste niveau. Nieuwsgierig? Meld je aan om eens een dagje mee te lopen.

Ja, ik wil een dagje meelopenDirect solliciteren

Word SEH-verpleegkundige in het grootste Traumacentrum van Zuid-Nederland

Ben jij een ervaren SEH-verpleegkundige en wil je je verder ontwikkelen in een nieuwe omgeving? Lees verder en ontdek hoe het is om te werken op een SEH van het hoogste niveau. Nieuwsgierig? Meld je aan om eens een dagje mee te lopen.

Ja, ik wil een dagje meelopenDirect solliciteren

Ontwikkel jezelf verder op het hoogste niveau

Als SEH-verpleegkundige bij het ETZ werk je op een Spoedeisende Hulp met de best uitgeruste traumakamers van Nederland. Ons Traumacentrum beschikt de klok rond over traumachirurgen en anesthesiologen om patiënten direct te kunnen behandelen en geen tijd te verliezen. Met een CT scan op de afdeling en een 24/7-aanwezige radioloog kunnen altijd direct belangrijke beslissingen worden genomen. Een ambitieuze omgeving die voortdurend verandert en ontwikkelt op het hoogste niveau. Voor jou de ideale omgeving om je binnen jouw vakgebied verder te ontwikkelen.

Samenwerken in een informele sfeer

Op de Spoedeisende Hulp werk je nauw samen met SEH-artsen en andere collega’s. Met elkaar gaan jullie tot het uiterste om levens te redden en dat zorgt voor een bijzondere band. In een werkomgeving waar je te maken hebt met grote uitdagingen en veel verantwoordelijkheid is het goed te weten dat je er niet alleen voor staat. Je team staat altijd naast je. Die teamspirit en collegialiteit zijn essentieel en typeren de goede werksfeer bij het ETZ.

Op en top professionaliteit

Bij het ETZ is alles gericht op de beste zorg. De specialisten van het multidisciplinaire team zijn volledig op elkaar ingespeeld en iedereen weet precies wat zijn of haar taak is. De aanwezigheid van SEH-artsen op de afdeling maakt de samenwerking nog efficiënter. Belangrijke beslissingen kunnen direct worden genomen en de zorg voor de acute patiënt is altijd optimaal.

Dit is wat we je bieden

Allereerst bieden we je een professionele, dynamische werkomgeving waar jij echt iets kunt betekenen voor je patiënt. Je maakt deel uit van een hecht multidisciplinair team waar collegialiteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Maar dat is nog niet alles. Bij het ETZ krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien in je vak. Daarnaast bieden we je:

Werken in level 1 Traumacentrum

Direct contract voor onbepaalde tijd

Positieve en informele werksfeer

Ruime ontwikkel-en specialisatiemogelijkheden

Vakantietoeslag van 8,33 %

Salaris volgens FWG 55, CAO ziekenhuizen

Eindejaarsuitkering van 8,33%

Gratis parkeren voor medewerkers

Werken in level 1 Traumacentrum

Direct contract voor onbepaalde tijd + controle over je eigen rooster

Positieve en informele werksfeer

Ruime ontwikkel-en specialisatiemogelijkheden

Vakantietoeslag van 8,33 %

Salaris volgens FWG55, CAO ziekenhuizen

Eindejaarsuitkering van 8,33% + 8,33% Vakantietoeslag

Gratis parkeren voor medewerkers
‘Ik ben deel van een geolied team. Als SEH-verpleegkundige beteken je echt iets voor je patiënt. Hoe kortdurend het contact soms ook is, je krijgt er enorm veel voor terug.' Wouter

Wat breng je mee?

Je bent een gediplomeerd SEH-verpleegkundige en je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je bent zelfstandig, nauwkeurig en initiatiefrijk. Je vindt het prettig om in een hecht team samen te werken en je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn stressbestendigheid en humor essentieel.

Waarom kiezen SEH-verpleegkundigen voor het ETZ?

Het ETZ biedt SEH-verpleegkundigen een uitdagende en afwisselende werkomgeving. Collegialiteit staat altijd voorop en dat proef je terug in de werksfeer. Informele omgangsvormen gaan hand in hand met een hoge mate van professionaliteit in samenwerken. Dat maakt dat mensen hier met veel plezier werken.

Wouter (39)SEH-verpleegkundige

We werken hier met alle moderne faciliteiten die je je kunt wensen. Zo staat de CT-scan op de SEH, waardoor de arts ter plekke een keuze kan maken. Dat scheelt in de dagelijkse praktijk enorm en zorgt dat we meer aandacht voor de patiënten hebben.

Yvette (26)SEH-verpleegkundige

Samenwerken in een multidisciplinair team met uiteenlopende specialismes is een verademing. We zijn volledig op elkaar afgestemd waardoor we zeer efficiënt met elkaar werken.

Frans (34)SEH verpleegkundige

Het kennisniveau is zeer hoog. Het werken met een grote groep specialisten maakt dat we hier ons vak op het hoogste niveau beoefenen. Voor mij de meest ideale omgeving.

Marije (36)SEH-verpleegkundige

ETZ is dé werkgever voor SEH verpleegkundigen die op het hoogste niveau willen opereren. Ik heb niet eerder in zo'n multidisciplinair team gewerkt en het voegt echt waarde toe.

Tanja (45)Teamleider

Bij ons op de SEH zijn er altijd 24/7 artsen aanwezig. Iedereen weet precies wat hij moet doen en er is veel samenspraak tussen arts en verpleegkundige. Dit zorgt voor een prettige en goede samenwerking met elkaar. Fijn om zo te kunnen werken!

Niels (31)SEH-verpleegkundige

Bij ons op de SEH is geen dag hetzelfde. We leveren traumazorg op level 1 en bieden neurochirurgische en cardiologische zorg op zeer hoog niveau aan. Daarbij hebben we een aparte fast track. Echt een voordeel van zo’n grote SEH!

WouterSEH-verpleegkundige

Voor mij geeft het werken op de SEH enorm veel voldoening. Ik vind de acute zorg en het ‘eerste aanspreekpunt’ zijn heel belangrijk. De manier waarop ik daar bij ETZ invulling aan kan geven is precies wat ik zocht.

Bas (45)SEH arts

Het verpleegkundig team dat we hier hebben staan is geweldig. Iedereen wil hier op het hoogste niveau opereren en dat zorgt voor een enorm stimulerende omgeving waarin artsen en verpleegkundigen als een goed geoliede machine samenwerken.

Karin (32)SEH Verpleegkundige

Dat we hier een level 1 Traumacentrum hebben is voor mij de reden geweest om over te stappen. Ik ben daar nog iedere dag blij om. Wat je hier meemaakt zie je nergens.

Jouw werkzaamheden als SEH-verpleegkundige bij het ETZ

Je rol als SEH-verpleegkundige bij het ETZ is deels natuurlijk vergelijkbaar met die in andere ziekenhuizen. Toch zal je ontdekken dat het ETZ een aantal extra’s biedt die je op andere plaatsen in de regio niet tegenkomt. Dit komt door ons geavanceerde Traumacentrum en de innovatieve manier waarop de SEH bij ons is ingericht. In de kern houd je je bij ons bezig met de volgende activiteiten:

Coachen en begeleiden van Leerling SEH-verpleegkundige (ZIC)

Opvangen van acute patiënten

Traumaopvang met traumateam

Reanimaties

Hoog complexe verpleegtechnische handelingen

Samenwerken met SEH-artsen

Organiseren en coördineren rondom patiënt

Contact met patiënt en familie

Coachen en begeleiden van Leerling SEH-verpleegkundige (ZIC)

Opvangen van acute patiënten

Traumaopvang met traumateam

Reanimaties

Hoog complexe verpleegtechnische handelingen

Samenwerken met SEH-artsen

Organiseren en coördineren rondom patiënt

Contact met patiënt en familie

Loop eens mee op onze afdeling.

Wil je ontdekken hoe het is om bij ons te werken? Loop dan gewoon eens een ochtend, middag of avond mee met onze SEH verpleegkundigen. Voor jou de beste manier om erachter te komen wat het ETZ jou te bieden heeft.
Ik heb interesse

Zo maak je kennis met het ETZ

De beste manier om erachter te komen wat we jou als gediplomeerde SEH-verpleegkundige kunnen bieden is door een dagje met ons mee te lopen. Dit is hoe het werkt:

1

Meld je aan

Reageer via het formulier op deze pagina of via whatsapp.
2

Plan je meeloopdag

We bellen of app-en je om een afspraak te maken voor een ochtend, middag of avond.
3

Welkom in het ETZ

Shirley of Anne-Rieke van recruitment ontvangt je en geeft je een introductie over het ETZ en de functie.
4

Meelopen op de afdeling

Maak kennis met onze collega's en loop mee op de SEH.
5

Afronding

Ruimte om al je vragen te stellen in een gesprek met één van de teamleiders.
Meld je aan

Meer weten? Neem contact op

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten over de functie of het ETZ? Neem dan gewoon eens contact op met Anne-Rieke of Shirley van recruitment. Je kunt bellen, appen of mailen.

Anne-Rieke de Haan
Adviseur Arbeidsmarkt

Shirley Spooren
Recruiter

Bel of Whatsapp: 06 83 14 71 55
E-mail: werken@etz.nl

Chat via Whatsapp

Meld je aan voor een meeloopdag

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je via deze link direct solliciteren. Wil je liever eerst de sfeer proeven en ontdekken wat het ETZ bijzonder maakt dan kun je je hieronder aanmelden voor een meeloopdag. Zo maak je geheel vrijblijvend kennis en kun je zelf het beste een oordeel vormen. Meld je aan en wij maken een afspraak voor een ochtend of middag naar jouw keuze.

Al 9 SEH verpleegkundigen hebben zich aangemeld voor een meeloopdag


  Stuur de link van deze pagina naar je email adres

  Over het ETZ

  Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een van de grootste topklinisch ziekenhuizen van Nederland. We beschikken over het grootste level 1 Traumacentrum van Nederland en behoren op het vlak van Neurochirurgie tot de landelijke top. Met drie locaties in Tilburg en Waalwijk is het ETZ hét ziekenhuis voor alle inwoners van de regio Midden-Brabant, maar ook (ver) daarbuiten. Wij gaan in gesprek met patiënten over wat zij voelen, denken en vinden. ‘Oog voor jou’ noemen we dat. Zo helpen we patiënten om samen met hun specialist de best passende behandeling te kiezen. Op deze wijze leveren wij onze patiënten zorg die Buitengewoon is.

  Topklinisch ziekenhuis

  55.000 bezoeken SEH

  6.500 medewerkers

  65% vrouw – 35% man (SEH)

  44.000 ziekenhuisopnames

  996 bedden

  Topklinisch ziekenhuis

  55.000 bezoeken SEH

  6.500 medewerkers

  65% vrouw – 35% man (SEH)

  44.000 ziekenhuisopnames

  996 bedden

  Houd mij op de hoogte over deze loopbaanmogelijkheid

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt meelopen of solliciteren voor de functie SEH-verpleegkundige? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de carrièremogelijkheden.