Blijf jezelf ontwikkelen en opereer op het hoogste niveau. Word Operatieassistent bij het ETZ

Verder groeien in je vakgebied

Vooraanstaande afdeling Neurochirurgie – level 1 Traumacentrum

Acute, complexe en levensreddende operaties

Ben jij gediplomeerd OK-assistent en wil je meer uit je loopbaan halen? Ontdek dan wat het ETZ jou kan bieden. Maak kennis met ons topklinisch ziekenhuis én de mogelijkheid om verder te groeien in je vakgebied en nieuwe ervaringen op te doen. Interesse? We nodigen je graag uit om een dagje mee te lopen.

Ja, ik wil een dagje meelopenDirect solliciteren

Blijf jezelf ontwikkelen en opereer op het hoogste niveau. Word Operatieassistent bij het ETZ

Ben jij gediplomeerd Operatieassistent en wil je meer uit je loopbaan halen? Ontdek dan wat het ETZ jou kan bieden. Maak kennis met ons topklinisch ziekenhuis én de mogelijkheid om verder te groeien in je vakgebied en nieuwe ervaringen op te doen. Interesse? We nodigen je graag uit om een dagje mee te lopen.

Ja, ik wil een dagje meelopenDirect solliciteren

Levensreddende operaties op het meest complexe niveau

Als Operatieassistent bij het ETZ werk je in een bijzondere omgeving. We zijn een level 1 Traumacentrum en dat betekent dat de zwaarste traumagevallen uit heel Zuid-Nederland bij ons op de operatietafel komen. Bij de vaak acute, complexe en levensreddende operaties die wij uitvoeren draag jij als Operatieassistent veel verantwoordelijkheid, vaak wordt het maximale van je kunnen gevraagd. Naast hoogwaardige traumatologie is de vakgroep Neurochirurgie van het ETZ een van de meest vooraanstaande van het land. Hier assisteer je bij complexe hersenoperaties van het verwijderen van tumoren tot complexe trauma’s. Onze OK is een omgeving waar zeer uitdagende ingrepen worden uitgevoerd. En jij speelt daarbij een kernrol.

Opereren in hightech operatiekamers

In onze hypermoderne hybride operatiekamers werk je als Operatieassistent regelmatig met meerdere teams tegelijkertijd aan een traumapatiënt. Patiënten die in acute nood verkeren kunnen na binnenkomst op de Spoedeisende Hulp direct door naar de hybride OK. Daar kunnen trauma-, vaat-, neuro en orthopedische chirurgie tegelijkertijd plaats vinden en kan de patiënt worden doorgelicht met röntgen. Voor jou betekent dit werken in een state-of-the-art werkomgeving waar meer levens en ledematen van patiënten gered kunnen worden.

Samenwerken in een informele sfeer

Bij het ETZ werk je als Operatieassistent samen met de artsen in een hecht team. De sfeer is informeel en alle teamleden zijn gelijkwaardig. De collegialiteit in het team is groot en nieuwkomers kunnen rekenen op een warm welkom. Jij hoort er direct bij. In een werkomgeving waar je te maken hebt met grote uitdagingen en veel verantwoordelijkheid is het goed te weten dat je er niet alleen voor staat. Je team staat altijd naast je. Ook op de piste trouwens. Want elk jaar gaan wij met elkaar op wintersport.

Dit is wat we je bieden

Allereerst bieden we je een baan in een hoogwaardige omgeving met veel complexe operaties, maar ook een werkomgeving waar jij echt iets betekent voor je patiënt. Je draait flexibele diensten en hebt zelf de regie over je rooster. We werken met een rooster van vier dagen per week (4×9) en daardoor heb je dus meer ruimte voor je privéleven. Parttime kun je bij ons al vanaf 18 uur per week aan de slag. Daarnaast bieden we je:

Werken in level 1 Traumacentrum

Neurochirurgie op landelijk topniveau

Direct contract voor onbepaalde tijd

Flexibel rooster – 4×9 uur (bij 36 uur)

Wereldwijde uitzending met militaire missies (indien gewenst)

Ruime ontwikkel-en specialisatiemogelijkheden

Salaris volgens FWG 55, CAO ziekenhuizen

Kinderopvang bij het ziekenhuis

Werken in level 1 Traumacentrum

Neurochirurgie op landelijk topniveau

Direct contract voor onbepaalde tijd

Flexibel rooster – 4×9 uur (bij 36 uur)

Eindejaarsuitkering van 8,33% + 8,33% vakantietoeslag

Salaris volgens FWG 55, CAO ziekenhuizen

Wereldwijde uitzending met militaire missies (indien gewenst)

Ruime ontwikkel-en specialisatiemogelijkheden

Positieve en informele werksfeer

Gratis parkeren voor medewerkers

Kinderopvang bij het Ziekenhuis

Parttime dienstverband vanaf 18 uur
Er is zoveel afwisseling. Van simpele ingrepen tot complexe en acute operaties, en dan ook nog voor alle specialismen – elke operatie is weer een uitdaging! Bob, 22 jaar

Wat breng je mee?

Je bent gediplomeerd Operatieassistent (NVZ) of HBO-VT en je bent minimaal 18 uur per week beschikbaar. Je bent proactief, staat stevig in je schoenen en kunt ook onder druk en in hectische situaties effectief improviseren en handelen. Daarnaast is het belangrijk dat je collegiaal bent en goed in teamverband kunt werken.

Waarom kiezen gediplomeerde Operatieassistenten voor het ETZ?

Het ETZ biedt Operatieassistenten een uitdagende en afwisselende werkomgeving. Onze mensen staan altijd voorop en dat proeven we terug in de werksfeer. Informele omgangsvormen gaan hand in hand met een hoge mate van professionaliteit in samenwerken. Dat maakt dat mensen hier met veel plezier werken.

Yvette (46)Operatieassistent

We werken hier met alle geavanceerde voorzieningen die je je kunt wensen. De hybride kamers die het werk vereenvoudigen en het mogelijk maken om tijdens de operatie beslissingen te nemen. Als assistent geeft dit de ruimte om samen met de arts goede en veilige zorg te bieden.

Simone (23)Operatieassistent

Doordat ik allround ben en op meerdere locaties werk is er veel afwisseling tussen specialismen, ingrepen en collega's - dit maakt het werk interessant

Bob (22)Operatieassistent

Geen dag is hetzelfde. Het OK-programma kan onderbroken worden door een acute situatie of trauma. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend.

Simone (46)Operatieassistent

De 4 x 9 uursdiensten vind ik echt een pluspunt! Dat geeft mij veel ruimte voor mijn privéleven

Esther (29)Operatieassistent

Omdat we een samenwerking hebben met defensie ontstond voor mij de mogelijkheid om vier weken mee te gaan op militaire missie naar Afghanistan. Een ongekende ervaring waar ik heel veel van geleerd heb.

Sophie (32)Operatieassistent

De trauma operaties die we hier in de hybride kamers doen zijn echt indrukwekkend. Soms vinden er wel drie operaties tegelijkertijd aan één patiënt plaats. Dat gaat echt over het redden van een mensenleven. En gelukkig hebben we hier dan de beste apparatuur beschikbaar om de patiënt de beste kansen te bieden.

Miranda (35)Operatieassistent

Ieder jaar gaan we met elkaar op wintersport. Dat is echt één groot feest. Nu al zin in de volgende keer.

Willem (38)Operatieassistent

Ik wilde me verder ontwikkelen en ben vier jaar geleden specifiek voor de Traumatologie naar het ETZ gekomen. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Hier gebeurt het echt.

Jouw werkzaamheden als Operatieassistent bij het ETZ

Je rol als Operatieassistent bij het ETZ is natuurlijk deels vergelijkbaar met die in andere ziekenhuizen. Toch zal je ontdekken dat het ETZ een aantal extra’s biedt die je op andere plaatsen minder vaak tegenkomt. Dit komt door ons specialisme op Traumatologie en Neurochirurgie, maar ook door een aantal extra activiteiten die we hier aan de rol toegevoegd hebben. In de kern houd je je bij ons bezig met de volgende activiteiten:

Bedrijfsklaar maken van OK

Instrumenteren, assisteren en omlopen

Uitvoeren complexe verpleegtechnische handelingen

Begeleiden en monitoren patiënt

Deelnemen aan multidisciplinair teamoverleg

Begeleiden en inwerken leerlingen

Bedrijfsklaar maken van OK

Instrumenteren, assisteren en omlopen

Uitvoeren complexe verpleegtechnische handelingen

Begeleiden en monitoren patiënt

Deelnemen aan multidisciplinair teamoverleg

Begeleiden en inwerken leerlingen

Loop eens mee op onze afdeling

Wil je ontdekken hoe het is om bij ons te werken? Loop dan gewoon eens een ochtend, middag of avond mee met onze Operatieassistenten. Voor jou de beste manier om erachter te komen wat het ETZ jou te bieden heeft.
Ik heb interesse

Zo maak je kennis met het ETZ

De beste manier om erachter te komen wat we jou als gediplomeerde Operatieassistent kunnen bieden is door een dagje met ons mee te lopen. Dit is hoe het werkt:

1

Meld je aan

Reageer via het formulier op deze pagina of via whatsapp.
2

Plan je meeloopdag

We bellen of app-en je om een afspraak te maken voor een ochtend, middag of avond.
3

Welkom in het ETZ

Shirley of Anne-Rieke van recruitment ontvangt je en geeft je een introductie over het ETZ en de functie.
4

Meelopen op de afdeling

Maak kennis met onze collega's en loop mee op de OK.
5

Afronding

Ruimte om al je vragen te stellen in een gesprek met één van de teamleiders.
Meld je aan

Meer weten? Neem contact op

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten over de functie of het ETZ? Neem dan gewoon eens contact op met Anne-Rieke of Shirley. Je kunt bellen, appen of mailen.

Anne-Rieke de Haan
Adviseur Arbeidsmarkt

Shirley Spooren
Recruiter

Bel of Whatsapp: 06 83 14 71 55
E-mail: werken@etz.nl

Chat via Whatsapp

Meld je aan voor een meeloopdag

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je via deze link direct solliciteren. Wil je liever eerst de sfeer proeven en ontdekken wat het ETZ bijzonder maakt dan kun je je hieronder aanmelden voor een meeloopdag. Zo maak je geheel vrijblijvend kennis en kun je zelf het beste een oordeel vormen. Meld je aan en wij maken een afspraak voor een ochtend of middag naar jouw keuze.

Al 8 Operatie-assistenten hebben zich aangemeld voor een meeloopdag


  Stuur de link van deze pagina naar je email adres

  Over het ETZ

  Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een groot topklinisch ziekenhuis. We zijn een groot Level 1 Traumacentrum en behoren op het vlak van Neurochirurgie tot de landelijke top. Met drie locaties in Tilburg en Waalwijk is het ETZ hét ziekenhuis voor alle inwoners van de regio Midden-Brabant, maar ook (ver) daarbuiten.

  Wij gaan in gesprek met patiënten over wat zij voelen, denken en vinden. ‘Oog voor jou’ noemen we dat. Zo helpen we patiënten om samen met hun specialist de best passende behandeling te kiezen. Op deze wijze leveren wij onze patiënten zorg die Buitengewoon is.

  Topklinisch ziekenhuis

  356 specialisten

  6.500 medewerkers

  25% man – 75% vrouw

  44.000 ziekenhuisopnames

  996 bedden

  Topklinisch ziekenhuis

  356 specialisten

  6.500 medewerkers

  25% man - 75% vrouw

  44.000 ziekenhuisopnames

  996 bedden

  Houd mij op de hoogte over deze loopbaanmogelijkheid

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt meelopen of solliciteren voor de functie Operatieassistent? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de carrièremogelijkheden.