De opstap naar een opleidingsplaats. Word ANIOS Interne Geneeskunde bij topklinisch ziekenhuis ETZ

2 opleidingsregio’s Nijmegen en Rotterdam

€1250,- persoonlijk opleidingsbudget

Zeer goede begeleiding specialisten

De opstap naar een opleidingsplaats

Ben jij basisarts of bijna afgestudeerd en wil jij ontdekken welk specialisme het beste bij je past? Bij het ETZ kun jij direct aan de slag als ANIOS Interne Geneeskunde. Je werkt op verschillende afdelingen en wordt intensief begeleid door onze specialisten. Wil jij aansluitend een opleidingsplaats, dan heb jij daar met deze ervaring uitstekende papieren voor.

De opstap naar een opleidingsplaats. Word ANIOS Interne Geneeskunde bij topklinisch ziekenhuis ETZ

Ben jij basisarts of bijna afgestudeerd en wil jij ontdekken welk specialisme het beste bij je past? Bij het ETZ kun jij direct aan de slag als ANIOS Interne Geneeskunde. Je werkt op verschillende afdelingen en wordt intensief begeleid door onze specialisten. Wil jij aansluitend een opleidingsplaats, dan heb jij daar met deze ervaring uitstekende papieren voor.

Direct solliciteren

Springplank naar het specialisme van jouw keuze

Ervaring als ANIOS Interne Geneeskunde bij het ETZ biedt jou enorm veel mogelijkheden. Onder begeleiding van onze topspecialisten leer jij het vak over de volle breedte kennen en doe je op alle afdelingen uitgebreide ervaring op.Voor je toekomstige opleidingsplaats kun je binnen het ETZ terecht voor Interne Geneeskunde – of bijvoorbeeld Geriatrie. Door de samenwerking met de opleidingsregio’s Nijmegen en Rotterdam liggen er daarnaast veel mogelijkheden voor opleidingsplekken voor de andere specialismen.

“Ik wist meteen dat ik hier veel zou leren. De persoonlijke begeleiding van de specialisten is heel goed! En als topklinisch ziekenhuis biedt het ETZ mij veel mogelijkheden.” – Niels (25)

Dit ga je doen als ANIOS Interne Geneeskunde

Als ANIOS Interne Geneeskunde ben jij verantwoordelijk voor de medische zorg van de patiënten op de afdeling Interne Geneeskunde en de verschillende subspecialismes. Onder continue supervisie van specialisten rouleer je daarnaast op over de afdelingen Geriatrie, Longgeneeskunde en Maag-, darm en leverziekten. Daarnaast participeer je in het rooster voor de Spoedeisende Hulp, waar je kennis maakt met de dynamiek van de SEH en leert te triëren.

Runnen van de zaal

Visite lopen

Bespreken van opnames

1 x per dag overleg met specialisten

Zelfstandig medisch handelen

Bij SEH – Patiënten opvang volgens ABCD methode

Runnen van de zaal

Visite rondes lopen

Bespreken van opnames

1 x per dag overleg met specialisten

Zelfstandig medisch handelen

Bij SEH - Patiënten opvang volgens ABCD methode

ETZ: groot topklinisch opleidingsziekenhuis met buitengewone mogelijkheden

Bij het ETZ kun je vertrouwen op de beste faciliteiten om je te ontwikkelen. Je wordt uitstekend begeleid, kunt altijd een beroep doen op de vele specialisten en krijgt al snel de kans zelfstandig te functioneren. Wil jij je verder ontwikkelen, dan heeft het ETZ 24 medische vervolgopleidingen in huis. Het level-1 Traumacentrum biedt daarnaast veel uitdaging. Je bent betrokken bij patiënten met grote trauma’s en doet in korte tijd veel kennis op van de acute zorg.

De beste werksfeer om je optimaal te ontwikkelen

Bij het ETZ heerst een collegiale werksfeer met weinig hiërarchie waar je alle vrijheid krijgt om vragen te stellen. Je werkt binnen een hecht team en bij die goede werksfeer hoort ook regelmatig een gezellige borrel, een uitje en zelfs een keer per jaar samen skiën! Bij ETZ is aandacht voor mensen belangrijk. Je voelt je al snel vertrouwd en welkom en dat geeft jou alle rust en ruimte om je te focussen op je ontwikkeling.

Interne Geneeskunde: brede basis en diepgang op de vierkante centimeter

Interne Geneeskunde is een uitdagend en afwisselend specialisme. Diepgang en overzicht gaan hand in hand. Aan de ene kant zie je de patiënt in zijn volledigheid en aan de andere kant ga je juist de diepte in en beschouw je met je brede en gespecialiseerde kennis de onderliggende pathologie en de verbanden tussen verschillende problemen. Bij het werken op de Spoedeisende Hulp heerst een heel andere dynamiek dan op de afdelingen. Daar zie je patiënten met veel verschillende pathologie en ben je vanaf het allereerste begin betrokken bij de patiënt.

Dit is wat we je bieden

Om te beginnen bieden we je een werkplek in een groot topklinisch ziekenhuis bij een uitdagend specialisme met veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van jonge artsen en nemen de tijd om je goed in te werken, tussentijds de voortgang te bespreken en over je ambities mee te denken. Je krijgt direct een vast contract, een uitstekende reiskostenvergoeding en een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast bieden we je:

Grotere kans om in opleiding te komen

2 opleidingsregio’s Nijmegen en Rotterdam

€1250,- Opleidingsbudget

Goede begeleiding door specialisten

Voorkeur voor een afdeling aangeven

In een van de grootste STZ-ziekenhuizen werken

Extra reiskostenvergoeding

Stimulerende werk-en leeromgeving

Grotere kans om in opleiding te komen

2 opleidingsregio’s Nijmegen en Rotterdam

€1250,- Opleidingsbudget

Goede begeleiding van specialisten

Voorkeur voor een afdeling aangeven

In een van de grootste STZ-ziekenhuizen werken

Extra reiskostenvergoeding

Stimulerende werk-en leeromgeving

Goede werksfeer

Tilburg, bereikbare stad met een bijzonder karakter

Met zijn verleden als industriestad kent Tilburg een echte makers-mentaliteit. De zevende grootste stad van Nederland is volop in ontwikkeling en kenmerkt zich door innovatie, kennis en creativiteit. Het is een echte studentenstad met een leuke sfeer, veel evenementen en de bruisende Spoorzone met culturele voorzieningen en hippe horeca. Met de gunstige huurprijzen biedt Tilburg volop mogelijkheden om je er te vestigen. Wil je liever niet verhuizen, dan is het goed om te weten dat Tilburg een heel goede bereikbaarheid heeft. Over weg, spoor en door het water. Vanaf Rotterdam en Nijmegen is Tilburg drie kwartier met de trein en Utrecht slechts 50 minuten. Het ETZ in Tilburg is écht voor iedereen bereikbaar!

Wat breng je mee?

Jij bent basisarts en hebt na je opleiding Geneeskunde bij voorkeur enige klinische ervaring opgedaan. Je werkt goed samen met je team, communiceert gemakkelijk met verschillende typen mensen, kan goed relativeren en beschikt over een gezonde dosis humor.
Je bent digitaal vaardig, gaat gemakkelijk om met innovaties en ontwikkelingen en bent bij voorkeur op korte termijn beschikbaar.

Waarom kiezen ANIOS voor het ETZ?

Het ETZ biedt ANIOS een uitdagende en afwisselende werkomgeving. Aandacht voor onze mensen is belangrijk en dat proeven we terug in de werksfeer en de kwaliteit van zorg en aandacht die onze patiënten ervaren. Informele omgangsvormen gaan hand in hand met een hoge mate van professionaliteit in samenwerken. Dat maakt dat mensen hier met veel plezier werken.

Anouk (29)AIOS

Bij ETZ heb je een grotere kans om in opleiding te komen. Het ETZ als opleidingsinstituut is uniek omdat zij verbonden is aan 2 opleidingsinstituten, zowel het Erasmus in Rotterdam als de Radboud in Nijmegen. Hiermee heb je 2 kansen om in opleiding te raken.

Niels (25)ANIOS

Omdat ik hierbij heel veel verschillende specialismen meekijk voel ik me ook beter voorbereid om de juiste keuze te maken waarin ik mij wil specialiseren.

Huub Maas (56)Geriater

In onze teams heerst er weinig hiërarchie. Als bijvoorbeeld een coassistent iets zegt wat van meerwaarde is voor de patiënt of patiëntenproces, dan zijn we allemaal gelijkwaardig. Je krijgt hier de ruimte om je vragen te stellen en je uit te spreken.

Anouk (29)AIOS

Ik heb deze werkplek altijd ervaren als een plek waar weinig hiërarchie heerst, die veilig is en waarin ik altijd op een gecontroleerde manier in het diepe werd gegooid.

Niels (25)ANIOS

De werksfeer is hier heel goed. Professioneel met elkaar samenwerken in een ontspannen cultuur, dat is voor mij de perfecte balans. Het jaarlijkse hoogtepunt is toch wel samen met mijn collega’s op wintersport gaan.

Anouk (29)AIOS

Het ETZ is een hele mooie combinatie van perifeer centrum en uitdagende patiëntenzorg met daarbij ook de juiste prikkeling en uitdaging.

Niels (25)ANIOS

Je hebt hier alle ruimte om jezelf te ontwikkelen als jonge arts. Je komt op veel verschillende afdelingen binnen de interne maar ook op MDL, Longziekten, SEH en Geriatrie (Reumatologie, Cardiologie). Hier wordt echt geïnvesteerd in jou als persoon.

MarcelZorgmanager

Wij kijken wat een arts assistent nodig heeft om zich op een goede manier te ontwikkelen. Dat wil het ETZ faciliteren.

Zo maak je kennis met het ETZ

De beste manier om erachter te komen wat we jou als ANIOS kunnen bieden is door in gesprek te gaan met het ETZ. Dit is hoe het werkt:

1

Meld je aan

Reageer via het formulier op deze pagina
2

Telefonische kennismaking met één van onze recruiters

Binnen enkele dagen nemen we contact met je op
3

Kennismakingsgesprek

Shirley of Anne-Rieke van recruitment beantwoordt je vragen en ontvangt je en geeft je een introductie over het ETZ en de functie
4

Selectiegesprek

Ruimte om al je vragen te stellen in een gesprek met onze coördinator en een van de ANIOS
5

Welkom in het ETZ!

Gefeliciteerd met je nieuwe functie
Meld je aan

Meer weten? Neem contact op

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten over de functie of het  ETZ? Neem dan gewoon eens contact op met Anne-Rieke of Shirley van recruitment. Je kunt bellen, appen of mailen.

Anne-Rieke de Haan
Adviseur arbeidsmarkt

Shirley Spooren
Recruiter

Bel of Whatsapp: 06 83 14 71 55
E-mail: werken@etz.nl

Chat via Whatsapp

Ga in gesprek en ontdek je mogelijkheden!

Heb je interesse in deze vacature? Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken en wij nemen contact met je op voor een verdere kennismaking.

Al 8 ANIOS hebben zich aangemeld


  Stuur link naar Email

  Over het ETZ. Buitengewoon – zorg die de patiënt altijd centraal stelt

  Bij het ETZ stellen wij bij alles de patiënt centraal. Iedere patiënt is uniek en daarom gaan we in gesprek met de patiënt. Echt goede zorg geven we pas als we rekening houden met wat de patiënt wil, kan en belangrijk vindt. Die ambitie in kwaliteit noemen wij Buitengewoon. En in die omgeving ontwikkel jij je als ANIOS Interne Geneeskunde tot een arts die niet alleen de aandoening behandelt, maar voor de hele patiënt zorgt. Zo maken wij bij het ETZ onze ambitie om altijd op de patiënt toegespitste zorg te verlenen, elke dag waar.

  Topklinisch ziekenhuis

  256 specialisten

  6.500 medewerkers

  24 medische vervolgopleidingen

  44.000 ziekenhuisopnames

  996 bedden

  Topklinisch ziekenhuis

  256 specialisten

  6.500 medewerkers

  24 medische vervolgopleidingen

  44.000 ziekenhuisopnames

  996 bedden

  Houd mij op de hoogte over deze loopbaanmogelijkheid

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt solliciteren voor de vacature van ANIOS? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de carrièremogelijkheden.