Blijf jezelf ontwikkelen. Word Anesthesiemedewerker bij het ETZ

Meer regie over je dienstrooster

Neuro- en traumachirurgie op topniveau

Doorgroeimogelijkheden in je vakgebied

Ben jij een ervaren Anesthesiemedewerker en wil je graag meer uit je loopbaan halen? Ontdek dan wat het ETZ jou kan bieden. Maak kennis met ons topklinisch ziekenhuis en de mogelijkheid om in een nieuwe omgeving andere kennis en ervaring op te doen. Interesse? We nodigen je graag uit om een dagje mee te lopen.

Ja, ik wil een dagje meelopenDirect solliciteren

Blijf jezelf ontwikkelen. Word Anesthesiemedewerker bij het ETZ

Ben jij een ervaren Anesthesiemedewerker en wil je graag meer uit je loopbaan halen? Ontdek dan wat het ETZ jou kan bieden. Maak kennis met ons topklinisch ziekenhuis en de mogelijkheid om in een andere omgeving nieuwe kennis en ervaring op te doen. Interesse? We nodigen je graag uit om een dagje mee te lopen.

Ja, ik wil een dagje meelopenDirect solliciteren

Levensreddende operaties op het meest complexe niveau

Als Anesthesiemedewerker bij het ETZ werk je in een bijzondere omgeving. We zijn een level 1 Traumacentrum en dat betekent dat de zwaarste traumagevallen uit heel Zuid-Nederland bij ons op de operatietafel komen. Bij de vaak acute, complexe en levensreddende operaties die wij uitvoeren draag jij als Anesthesiemedewerker veel verantwoordelijkheid, vaak wordt het maximale van je kunnen gevraagd. Naast hoogwaardige traumatologie is de vakgroep Neurochirurgie van het ETZ een van de meest vooraanstaande van het land. Hier assisteer je bij complexe hersenoperaties van het verwijderen van tumoren tot complexe trauma’s. Onze OK is een omgeving waar zeer complexe ingrepen worden uitgevoerd. En jij speelt daarbij een kernrol.

Samenwerken in een informele sfeer

Bij het ETZ werk je met de anesthesiologen en andere operatieprofessionals samen in een hecht team. De sfeer is informeel en alle teamleden zijn gelijkwaardig. De collegialiteit in het team is groot en nieuwkomers kunnen rekenen op een warm welkom. Jij hoort er direct bij. In een werkomgeving waar je te maken hebt met grote uitdagingen en veel verantwoordelijkheid is het goed te weten dat je er niet alleen voor staat. Je team staat altijd naast je. Ook op de piste trouwens. Want elk jaar gaan wij met elkaar op wintersport.

Alle ruimte voor jouw ontwikkeling

Als topklinisch ziekenhuis en één van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland houden we van leergierige en nieuwsgierige mensen. Zij zorgen voor kwaliteit en innovatie. Wil jij jezelf verder ontwikkelen, dan faciliteren wij dat graag. Bij het Leerhuis van het ETZ krijg jij als professional alle ruimte om opleidingen en bijscholing te volgen en door te groeien in je vak. Zo hebben we de opleiding tot sedatiespecialist of kan je mee op uitzending bij defensie. We investeren samen in jouw ontwikkeling.

Dit is wat we je bieden

Allereerst bieden we je een baan in een hoogwaardige omgeving met veel complexe operaties. Je hebt bij ons veel grip op je rooster en dus op je vrije tijd. Het grote voordeel van werken bij het ETZ is dat we een 24/7 dekking hebben op basis van aanwezigheidsdiensten. Zo weet je waar je aan toe bent en heb je meer rust in je privéleven. Daarnaast bieden we je:

Werken in level 1 Traumacentrum

Neurochirurgie op landelijk topniveau

Wereldwijde uitwisseling met missies van defensie (indien gewenst)

Direct contract voor onbepaalde tijd

Flexibel rooster – inclusief aanwezigheidsdiensten

Ruime ontwikkel- en specialisatiemogelijkheden

Salaris volgens FWG 55, CAO ziekenhuizen

Parttime werken mogelijk vanaf 18 uur per week

Werken in een level 1 Traumacentrum

Neurochirurgie op het hoogste niveau

Wereldwijde uitzending met militaire missies (indien gewenst)

Direct contract voor onbepaalde tijd

Positieve en informele werksfeer

Flexibel rooster - inclusief aanwezigheidsdiensten

Ruime opleidings- en specialisatiemogelijkheden

Salaris volgens FWG55, CAO ziekenhuizen

Eindejaarsuitkering van 8,33% + 8,33% vakantietoeslag

Gratis parkeren voor medewerkers

Kinderopvang bij het Ziekenhuis (Locatie Tweesteden)

Parttime werken van 18 uur per week
De zelfstandigheid trekt me het meest. Bij elke operatie run ik mijn eigen toko. Die verantwoordelijkheid is altijd weer een uitdaging. - Diane, 41 jaar

Wat breng je mee?

Je bent gediplomeerd Anesthesiemedewerker met een CZO-erkende opleiding of HBO-VT en minimaal 18 uur per week beschikbaar. Je bent proactief, staat stevig in je schoenen en kunt ook onder druk en in hectische situaties effectief improviseren en handelen. Daarnaast is het belangrijk dat je collegiaal bent en goed in teamverband kunt werken.

Waarom kiezen ervaren Anesthesiemedewerkers voor het ETZ?

Het ETZ biedt Anesthesiemedewerkers een uitdagende en afwisselende werkomgeving. Als collega’s staan we voor elkaar klaar en dat proeven we terug in de werksfeer. Informele omgangsvormen gaan hand in hand met een hoge mate van professionaliteit in samenwerken. Dat maakt dat mensen hier met veel plezier werken.

Yvonne (40)Anesthesiemedewerker

Je hebt als Anesthesiemedewerker veel verantwoordelijkheid over je patiënt. Je anticipeert op hoe een operatie zal verlopen en bent eigenlijk de arts altijd een stapje voor.

Diane (41)Anesthesiemedewerker

Het grote verschil met mijn vorige werk is de complexiteit van de ingrepen die we hier doen. Doordat we level 1 Traumacentrum zijn en een specialisme hebben in neurochirurgie maak je hier heel complexe en bijzondere ingrepen mee.

Arno (43)Anesthesiemedewerker

Het is heel prettig dat we hier werken met aanwezigheidsrooster voor avonden en weekenden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je in je privéleven makkelijker plannen maken.

Tom (30)Anesthesiemedewerker

Doordat we ook een samenwerking met defensie hebben bestaat de mogelijkheid om voor een paar weken of langer mee te gaan met een militaire uitzending. Deze zomer ga ik zelf een paar maanden naar Afghanistan. Daar kijk ik echt ontzettend naar uit.

Marloes (32)Anesthesiemedewerker

Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en opereert vaak zelfstandig. Ook bij hele zware operaties. Dat spreekt me aan.

Gert (56)Teamleider

Hier wordt echt geïnvesteerd in jou als persoon. De opleidings- en specialisatiemogelijkheden zijn volop aanwezig en daardoor blijf je jezelf ontwikkelen en uitdagen.

Jolanda (33)Anesthesiemedewerker

De werksfeer is hier echt goed. Professioneel samenwerken en lol hebben met elkaar gaan hier hand in hand. We vormen op de OK een hecht team en dat merk je aan alles. Jaarlijks hoogtepunt is toch wel de wintersport die we met elkaar doen.

Jouw werkzaamheden als Anesthesiemedewerker bij het ETZ

Je rol als Anesthesiemedewerker bij het ETZ is natuurlijk deels vergelijkbaar met die in andere ziekenhuizen. Toch zal je ontdekken dat het ETZ een aantal extra’s biedt die je op andere plaatsen minder vaak tegenkomt. Dit komt door ons specialisme op Traumatologie en Neurochirurgie, maar ook door een aantal extra activiteiten die we hier aan de rol toegevoegd hebben. In de kern houd je je bij ons bezig met de volgende activiteiten:

Begeleiden en monitoren patiënt

Assisteren anesthesioloog

Zelfstandig handelen bij calamiteiten

Kernpositie in reanimatieteam

Postoperatieve pijnbestrijding

Behandelingen op de Röntgen

Regie voeren bij spoedinterventies

Sedatie (indien opgeleid)

Begeleiden en monitoren patiënt

Assisteren anesthesioloog

Zelfstandig handelen bij calamiteiten

Kernverantwoordelijkheid in reanimatieteam

Postoperatieve pijnbestrijding

Behandelingen op de Röntgen

Regie voeren bij spoedinterventies

Sedatie (indien opgeleid)

Loop eens mee op onze afdeling

Wil je ontdekken hoe het is om bij ons te werken? Loop dan gewoon eens een ochtend, middag of avond mee met onze Anesthesiemedewerkers. Voor jou de beste manier om erachter te komen wat het ETZ jou te bieden heeft.
Ik heb interesse

Zo maak je kennis met het ETZ

De beste manier om erachter te komen wat we jou als gediplomeerde Anesthesiemedewerker kunnen bieden is door een dagje met ons mee te lopen. Dit is hoe het werkt:

1

Meld je aan

Reageer via het formulier op deze pagina of via whatsapp.
2

Plan je meeloopdag

We bellen of app-en je om een afspraak te maken voor een ochtend, middag of avond
3

Welkom in het ETZ

Shirley of Anne-Rieke van recruitment ontvangt je en geeft je een introductie over het ETZ en de functie.
4

Meelopen op de afdeling

Maak kennis met onze collega's en loop mee op de OK.
5

Afronding

Ruimte om al je vragen te stellen in een gesprek met één van de teamleiders.
Meld je aan

Meer weten? Neem contact op

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten over de functie of het  ETZ? Neem dan gewoon eens contact op met Anne-Rieke of Shirley van recruitment. Je kunt bellen, appen of mailen.

Anne-Rieke de Haan
Adviseur arbeidsmarkt

Shirley Spooren
Recruiter

Bel of Whatsapp: 06 83 14 71 55
E-mail: werken@etz.nl

Chat via Whatsapp

Meld je aan voor een meeloopdag

Ben je geïnteresseerd? Dan kun je via deze link direct solliciteren. Wil je liever eerst de sfeer proeven en ontdekken wat het ETZ bijzonder maakt, dan kun je je hieronder aanmelden voor een meeloopdag. Zo maak je geheel vrijblijvend kennis en kun je zelf het beste een oordeel vormen. Meld je aan en wij maken een afspraak voor een ochtend,  middag of avond naar jouw keuze.

Al 7 Anesthesiemedewerkers hebben zich aangemeld voor een meeloopdag


  Stuur de link van deze pagina naar je email adres

  Over het ETZ

  Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een topklinisch ziekenhuis. We zijn een groot level 1 Traumacentrum en behoren op het vlak van Neurochirurgie tot de landelijke top. Met drie locaties in Tilburg en Waalwijk is het ETZ hét ziekenhuis voor alle inwoners van de regio Midden-Brabant, maar ook (ver) daarbuiten.

  Wij gaan in gesprek met patiënten over wat zij voelen, denken en vinden. ‘Oog voor jou’ noemen we dat. Zo helpen we patiënten om samen met hun specialist de best passende behandeling te kiezen. Op deze wijze leveren wij onze patiënten zorg die Buitengewoon is.

  Topklinisch ziekenhuis

  256 specialisten

  6.500 medewerkers

  38 % man – 62 % vrouw (anesthesie)

  44.000 ziekenhuisopnames

  18.000+ ingrepen onder narcose

  Topklinisch ziekenhuis

  256 specialisten

  6.500 medewerkers

  38 % man – 62 % vrouw (anesthesie)

  44.000 ziekenhuisopnames

  18000 ingrepen onder narcose

  Houd mij op de hoogte over deze loopbaanmogelijkheid

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt meelopen of solliciteren voor de functie Anesthesiemedewerker? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de carrièremogelijkheden.