Word AIOS Ziekenhuisgeneeskunde bij ETZ in Tilburg.

3-jarige opleiding tot Ziekenhuisarts

Nieuw en veelbelovend vak

Brede kennis en ervaring opdoen

Specialist met oog voor de hele patiënt.

Ben jij basisarts en wil jij je verder ontwikkelen in meerdere disciplines en een baanbreker zijn voor betere klinische zorg? Wil jij pionier zijn in het bieden van medische zorg waar de patiënt écht centraal staat? Kies dan voor de opleiding tot ziekenhuisarts en ontwikkel je tot generalist met oog voor de hele patiënt. Word AIOS Ziekenhuisgeneeskunde bij topklinisch opleidingsziekenhuis ETZ in Tilburg.

Specialist met oog voor de hele patiënt. Word AIOS Ziekenhuisgeneeskunde bij ETZ in Tilburg.

Ben jij basisarts en wil jij je verder ontwikkelen in meerdere disciplines en een baanbreker zijn voor betere klinische zorg? Wil jij pionier zijn in het bieden van medische zorg waar de patiënt écht centraal staat? Kies dan voor de opleiding tot ziekenhuisarts en ontwikkel je tot generalist met oog voor de hele patiënt. Word AIOS Ziekenhuisgeneeskunde bij topklinisch opleidingsziekenhuis ETZ in Tilburg.

Direct solliciteren

Dit ga je doen als AIOS Ziekenhuisgeneeskunde

Als AIOS Ziekenhuisgeneeskunde ben je samen met de medisch specialist verantwoordelijk voor de algemene medische zorg van kwetsbare, veelal oudere ziekenhuispatiënten met multimorbiditeit en polyfarmacie op de verpleegafdelingen. Vanwege de multimorbiditeit van je patiënten werk je nauw samen met andere zorgverleners in en buiten het ziekenhuis. Daarnaast voer je kwaliteitsprojecten uit en doe je onderzoek naar thema’s rond kwaliteit en patiëntveiligheid. De expertise om je verbeterplannen degelijk te onderbouwen en te monitoren doe je op in de opleiding, waarin er ook veel aandacht wordt besteed aan kwaliteit en patiëntveiligheid.

3-jarige opleiding

Pre-en postoperatieve zorg

Palliatieve zorg

Multimorbiditeit en Polyfarmacie

Opleiding; kwaliteit, continuïteit, veiligheid

Bezig houden met klinisch kwaliteitsproces

Onderzoek rondom kwaliteit en patiëntveiligheid

Aandacht voor interne ziektebeelden

3-jarige opleiding

Pre-en postoperatieve zorg

Palliatieve zorg

Multimorbiditeit en Polyfarmacie

Opleiding; kwaliteit, continuïteit, veiligheid

Bezig houden met klinisch kwaliteitsproces

Onderzoek rondom kwaliteit en patiëntveiligheid

Aandacht voor interne ziektebeelden

Ziekenhuisarts, allrounder met een brede blik

Als ziekenhuisarts focus jij je op de allerbeste zorg voor een specifieke patiënt en richt je je sterk op kwaliteit en veiligheid. De opleiding Ziekenhuisgeneeskunde is nog relatief nieuw en jij bent dan ook een echte pionier. Als breed opgeleide generalistische arts te midden van medisch specialisten is jouw meerwaarde vooral je brede blik. Met oog voor de patiënt doe jij recht aan de hele mens en lever je passende zorg. Jij versterkt de professionele samenwerking in het multidisciplinaire team en met jouw totaaloverzicht van het zorgproces draag jij bij aan de verbetering van de kwaliteit van de klinische zorg en de patiëntveiligheid. Een enorm belangrijke rol waarin jij een groot verschil maakt voor de patiënten, vooral bij patiënten met een gecombineerde zorgvraag.

Integrale medische opleiding over de grenzen van specialismen

Tijdens de driejarige opleiding tot Ziekenhuisarts vergaar je veel kennis over veel verschillende specialismen. Daarbij ontwikkel je je onder begeleiding van een multidisciplinair opleidingsteam tot een allrounder met een brede blik en zie je verbanden die specialisten minder snel leggen. De opleiding bestaat uit een basisjaar interne geneeskunde, intramurale stages op verschillende afdelingen, een extramurale stage en een klinisch kwaliteitsproject. Daarnaast volg je een drie jaar durend landelijk onderwijsprogramma dat je een ziekenhuisoverstijgend inzicht geeft in het vakgebied. In de opleiding is veel aandacht voor interne ziektebeelden, pre- en postoperatieve zorg en palliatieve zorg. De stage in een verpleeghuis biedt je de mogelijkheid om je kennis ten aanzien van de continuïteit van de patiëntenzorg te verbreden.

ETZ: topklinisch opleidingsziekenhuis met buitengewone opleidingskansen

Bij ETZ kun je vertrouwen op de beste opleidingsfaciliteiten. De grote persoonlijke betrokkenheid van onze opleiders wordt door andere studenten vaak genoemd als een van onze belangrijkste kenmerken en wij beamen dat volmondig. Bij ons krijg je al snel de kans zelfstandig te functioneren en wil je je verder ontwikkelen, dan hebben we 24 medische vervolgopleidingen in huis. Op de afdelingen heerst een collegiale werksfeer met heldere communicatie, korte lijnen en weinig hiërarchie. Zo voel jij je als AIOS al snel thuis en vertrouwd en kun jij je helemaal focussen op je ontwikkeling.

“Met mijn brede kennis ben ik de spelverdeler tussen alle specialisten” – Anouk (29)

Dit is wat we je bieden

Allereerst bieden we je een afwisselende functie waar jij echt iets kunt betekenen voor je patiënten. Je bent volwaardig lid van een team waar jouw professionele mening belangrijk is en waar je actief adviseert aan medisch specialisten. Daarnaast bieden we je:

Vast contract

Salaris volgens FWG MSIO

Extra reiskostenvergoeding

Stimulerende werk-en leeromgeving

Academie die jou faciliteert

Goede werksfeer

Vakantietoeslag en vaste eindejaarsuitkering van 8,33%

Ruime ontwikkelmogelijkheden

Vast contract

Salaris volgens FWG MSIO

Extra reiskostenvergoeding

Stimulerende werk-en leeromgeving

Academie die jou faciliteert

Goede werksfeer

Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%

Ruime ontwikkelmogelijkheden

Wat breng je mee?

Jij bent basisarts en hebt na je opleiding Geneeskunde bij voorkeur enige klinische ervaring opgedaan. Je bent proactief, signalerend en je houdt van pionieren. Daarnaast ben je digitaal vaardig, gaat gemakkelijk om met innovaties en ontwikkelingen en bent bij voorkeur op korte termijn beschikbaar.

Buitengewoon – zorg die de patiënt altijd centraal stelt

Bij ETZ stellen wij bij alles de patiënt centraal. Iedere patiënt is uniek en daarom gaan we in gesprek met de patiënt. Echt goede zorg geven we pas als we rekening houden met wat de patiënt wil, kan en belangrijk vindt. Die ambitie in kwaliteit noemen wij Buitengewoon. En daarom ben jij als ziekenhuisarts met de focus op de hele patiënt zo enorm waardevol. Vooral bij complexe en hoogspecialistische zorg. Zo maken wij bij ETZ onze ambitie om altijd op de patiënt toegespitste zorg te verlenen, elke dag waar.

De beste werksfeer om je optimaal te ontwikkelen

Bij ETZ heerst een collegiale werksfeer met heldere communicatie, korte lijnen en weinig hiërarchie. Je werkt binnen een hecht team en bij die goede werksfeer hoort ook regelmatig een gezellige borrel, een uitje en zelfs een keer per jaar samen skiën! Bij ETZ is aandacht voor mensen belangrijk. Je voelt je al snel vertrouwd en welkom en dat geeft jou alle rust en ruimte om je te focussen op je ontwikkeling.

Tilburg, bereikbare stad met een bijzonder karakter

Met zijn verleden als industriestad kent Tilburg een echte makers-mentaliteit. De zevende grootste stad van Nederland is volop in ontwikkeling en kenmerkt zich door innovatie, kennis en creativiteit. Zo vind je bijvoorbeeld in de bruisende Spoorzone veel culturele voorzieningen, hippe horeca en de voor de Dutch Design Awards genomineerde “LocHal”. Met de gunstige huurprijzen en de mogelijkheid om te wonen aan het water, biedt Tilburg volop mogelijkheden om je er te vestigen. Wil je liever niet verhuizen, dan is het goed om te weten dat Tilburg een heel goede bereikbaarheid heeft. Over weg, spoor en door het water. Vanaf Rotterdam en Nijmegen is Tilburg drie kwartier met de trein en Utrecht slechts 50 minuten. Het ETZ in Tilburg is écht voor iedereen bereikbaar!

Waarom kiezen AIOS voor het ETZ?

Het ETZ biedt AIOS een uitdagende en afwisselende werkomgeving. Aandacht voor onze mensen is belangrijk en dat proeven we terug in de werksfeer en de kwaliteit van zorg en aandacht die onze patiënten ervaren. Informele omgangsvormen gaan hand in hand met een hoge mate van professionaliteit in samenwerken. Dat maakt dat mensen hier met veel plezier werken.

Wiek (63)Internist-nefroloog

Ziekenhuisgeneeskunde is een nieuw en veelbelovend vak. De meerwaarde zit ‘m in je brede blik. Je bent de generalist te midden van specialisten en daar is grote behoefte aan.

Anouk (29)AIOS

De sfeer is goed binnen het team. We hebben een grote arts-assistentengroep waarmee we gezamenlijk activiteiten organiseren zoals gezellige borrels, maar ook onze jaarlijkse skivakantie.

MarcelZorgmanager

Wij kijken wat een arts assistent nodig heeft om zich op een goede manier te ontwikkelen. Dat wil het ETZ faciliteren.

Wiek (63)Internist-nefroloog

Als je hier start dan begin je op de afdeling Interne Geneeskunde, voor een belangrijk deel met klinische zorg, maar je start je ook direct met de onderdelen patiëntveiligheid en kwaliteit.

Lieke (34)Onderwijskundige Medische opleidingen

In deze 3-jarige opleiding werk je op verschillende afdelingen, van interne tot chirurgie. Je loopt een onderwijsprogramma dat gericht is op het medisch inhoudelijke, maar ook een sterke focus heeft op kwaliteit van zorg en zich daarmee écht onderscheidt van andere medische opleidingen

Wiek (63)Internist-nefroloog

Bij het ETZ krijg je de ruimte om als ziekenhuisarts helemaal zelfstandig de medische zorg van patiënten die opgenomen liggen te verzorgen. Vertrouwen geven en krijgen is een belangrijk deel van het werk. van zorg en zich daarmee écht onderscheidt van andere medische opleidingen

Anouk (29)AIOS

Je hebt in het ETZ de mogelijkheid om je eigen focus te leggen binnen je opleiding. Of je interesse nu ligt bij onderzoek, management of kwaliteit en veiligheid - jij kan je voorkeur aangeven.

Zo maak je kennis met het ETZ

De beste manier om erachter te komen wat we jou als AIOS kunnen bieden is door in gesprek te gaan met het ETZ. Dit is hoe het werkt:

1

Meld je aan

Reageer via het formulier op deze pagina
2

Telefonische kennismaking met één van onze recruiters

Binnen enkele dagen nemen we contact met je op, telefonisch of per mail
3

Kennismakingsgesprek

Shirley of Anne-Rieke van recruitment beantwoordt je vragen en geeft je een introductie over het ETZ en de functie
4

Selectiegesprek

Ruimte om al je vragen te stellen in een gesprek met één van onze opleiders Ziekenhuisgeneeskunde
5

Welkom in het ETZ!

Gefeliciteerd met je opleiding
Meld je aan

Meer weten? Neem contact op

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten over de functie of het  ETZ? Neem dan gewoon eens contact op met Anne-Rieke of Shirley van recruitment. Je kunt bellen, appen of mailen.

Anne-Rieke de Haan
Adviseur arbeidsmarkt

Shirley Spooren
Recruiter

Bel of Whatsapp: 06 83 14 71 55
E-mail: werken@etz.nl

Chat via Whatsapp

Ga in gesprek en ontdek je mogelijkheden!

Heb je interesse in deze opleiding? Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken en wij nemen contact met je op voor een verdere kennismaking.

Al 8 AIOS hebben zich aangemeld


  Stuur link naar Email

  Over het ETZ

  Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een topklinisch ziekenhuis. We zijn een groot level 1 Traumacentrum en behoren op het vlak van Neurochirurgie tot de landelijke top. Met drie locaties in Tilburg en Waalwijk is het ETZ hét ziekenhuis voor alle inwoners van de regio Midden-Brabant, maar ook (ver) daarbuiten.

  Wij gaan in gesprek met patiënten over wat zij voelen, denken en vinden. ‘Oog voor jou’ noemen we dat. Zo helpen we patiënten om samen met hun specialist de best passende behandeling te kiezen. Op deze wijze leveren wij onze patiënten zorg die Buitengewoon is.

  Topklinisch ziekenhuis

  256 specialisten

  6.500 medewerkers

  24 medische vervolgopleidingen

  44.000 ziekenhuisopnames

  120 fte AIOS

  Topklinisch ziekenhuis

  256 specialisten

  6.500 medewerkers

  24 medische vervolgopleidingen

  44.000 ziekenhuisopnames

  120 fte AIOS

  Houd mij op de hoogte over deze loopbaanmogelijkheid

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt solliciteren voor de vacature van AIOS? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de carrièremogelijkheden.